seregi_bálint_leon

Seregi Bálint Leon

Múlt a Jövőért Díjat kaptam 2019 évben.

Jedlikben megszerzett végzettségem

Jedlikben megszerzett nyelvvizsgám

Jedlik hatása a további szakmai életemre (mit köszönhetek a Jedliknek?)

A Jedlik elsősorban önbizalmat adott nekem, mivel amikor ide jelentkeztem úgy tűnt, hogy túl nagy falat lesz számomra. De szerencsére a közeg annyira segítőkész és támogató volt, hogy a végére már biztosan tudtam, hogy nekem igenis keresnivalóm van ezen a szinten. Megtanított, hogy a szakmán belül is nagyra lehet törni, csak a megfelelő emberekkel kell körül venni magam és megtartani az önbizalmam. Álláskereséskor is, ha említettem, hogy a Jedlikből jöttem, már úgy tekintettek rám, mint egy megbízható és szakmailag átlag feletti tudással rendelkező személyre.

Mit jelentett számomra a Múlt a Jövőért díj?

Leginkább az elismerést, hogy megérte a fáradtságot a versenyekre készülés. Az oklevél ki van állítva a szobámban, és akárhányszor elmegyek előtte, megadja az a kis plusz energiát, amit az elismeréssel szereztem. Ad egy löketet, hogy csináljam tovább és tovább amit szeretek. Valamint emlékeztet arra, hogy mi a célom és eddig meddig jutottam el.

Javasolom a Jedlikben tanuló diákoknak

Javasolom a Jedlikben tanuló diákoknak, hogy ragadjanak meg minden lehetőség, hogy szakmailag tudjon fejlődni és ezzel is tapasztalatot szerezni a versenyeken. Van amikor a legkevésbé fontosnak tűnő dolog lesz később a legfontosabb. A tanárokkal való jó kapcsolat kiépítése elengedhetetlen. Ha valamit szeret, azt ne csak iskolaidő alatt, de a szabadidejében is foglalkozzon vele, mivel ez az a tapasztalat és tudás, ami később értékessé teszi őt és előnyt jelent másokkal szemben