gács_gergő
gács_gergő

Gács Gergő

Múlt a Jövőért Díjat Kaptam 2008-ban.

Jedlikben megszerzett végzettségem

Jedlikben megszerzett nyelvvizsgám

Jedlik után megszerzett végzettségem

Jedlik után megszerzett nyelvvizsgám

Munkahelyek

Jedlik hatása a szakmai életemre

A Jedliknek köszönhetem a műszaki szemléletmód megalapozását, ami mind az egyetemen, mind pedig a továbbiakban elengedhetetlen volt ahhoz, hogy sikerrel vegyem az akadályokat. Az iskola kitűnő tanárai a szakmai órák mellett délutáni foglalkozásokkal, versenyekre való felkészülésekkel is segítettek megszerettetni az elektronikát, amellyel azóta is élvezettel foglalkozom.

Mit jelentett számomra a Múlt a Jövőért Díj?

A díj egy jóleső elismerés volt számomra, ami megerősített abban, hogy nem hiábavaló többlet energiát fektetni a tanulásba. Az elismerés mellé kapott ösztöndíjból vettem meg életem első laptopját, amely végig szolgált az egyetemi éveim alatt.

Javaslatom a Jedlikben tanuló diákoknak

A legfőbb javaslatom, hogy éljenek az iskola által nyújtott lehetőségekkel. Mindegyikkel. Olyan tapasztalatokat szerezhetnek, amelyek hosszú évek múlva is profitálhatnak majd, akár a felsőoktatásban, akár a munkahelyen.

A nyelvtanulás fontosságát nem tudom eléggé hangsúlyozni. A nyelvvizsga ma már alapkövetelmény, ne ez legyen a cél. Egy (vagy több) folyékonyan beszélt idegen nyelvvel kitárul a világ.